jormamoll

Poliisi- sotaväki

Myötätunnon osoitus Turun puukotuksissa kuolleiden omaisille ja loukkaantuneille, mutta myös tekijän äidille, isälle ja muille läheisille. Rikollinen tulee saamaan rangaistuksen tekonsa mukaisesti.

Mitenkään en taaskaan voi välttyä ajatukselta, että onko Suomessa rahat jaettu oikeassa suhteessa poliisin ja armeijan kesken. Liikenteen ja väkivallan uhreina kuolee ihmisiä jatkuvasti, satoja vuodessa.

Vihollisen hyökkäyksellä pelotellaan jo kahdeksatta vuosikymmentä. Maa on kuitenkin vihollisilta turvassa hyvin vakaasti. Sotaan ei löydy syytä.

Tiedotusvälineet tekevät hyviä uutisia. Parhaiten huomiota herättää sota. Sitä joudutaan etsimään kaukaa.

Ilta illan jälkeen tv:ssa näytetään lentäviä hävittäjäkoneita, ohjuksia, kaukomaiden katutaisteluja, jalkaväkijoukkojen hyökkäyksiä, sukellusveneitä, lentotukialuksia….. Kuka keksii syyn _miksi_ näytetään?

Kaduille ja julkisille paikoille tarvitsemme kipeästi rauhaa. Poliisi on paras tae tähän. Näin ainakin niin pitkäksi aikaa, kunnes parempaa keksitään.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Käyttäjän KariNikander kuva
Kari Nikander

Kyllä me molempia tarvitaan. Pääsyy yli 70-vuotiseen rauhaan on juuri uskottava puolustus ja puolustustahto. Mutta poliisikin tarvitsee ehdottomasti lisää resursseja yhtä lailla kuin Puolustusvoimat ja Rajavartiolaitos. Ja tiedustelulait pikaisesti kuntoon!

Käyttäjän jperttula kuva
Juhani Perttu

Koska armeija on saanut riittävästi rahaa, sotaa ei tarvitse pelätä. Poliisilla on riittävästi rahaa ja resursseja, mutta ongelma on se, että rosvoille, murhaajille ja raiskaajille ei saada riittävän pitkiä tuomioita. Muutaman vuoden päästä tämä Turun puukkomieskin palaa takaisin tappamaan.

Käyttäjän jormamoll kuva
Jorma Moll

>Ilta illan jälkeen tv:ssa näytetään lentäviä hävittäjäkoneita, ohjuksia, kaukomaiden katutaisteluja, jalkaväkijoukkojen hyökkäyksiä, sukellusveneitä, lentotukialuksia….. Kuka keksii syyn _miksi_ näytetään?

ooo

Saattaa olla vaikea kysymys kaikille, myös tv filmien tekijöille.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset