jormamoll

Kalliolainen filosofi Torsti Lehtinen ….

…..kertoi Yle Radio 1:n ohjelmassa ”kuusi kuvaa”:

” ……. Olen koittanut käyttäytyä rotujen välisissä keskusteluissa ihmisiksi. Minulla on yksi värillinen vävy, yksi latinovävy, ruotsalainen vävy, norjalainen miniä ja nautin siitä, että elän keskellä kansainvälistä elämää….”

 

Kalliossa on kasvanut paljon ”kovia” kundeja. Torsti Lehtinen seisoo vavahduttavine kokemuksineen eturivissä. Tuskin menee ylisanailuksi jos mainitsee, että hänellä on asiaa.

https://areena.yle.fi/1-4450850#autoplay=true

https://fi.wikipedia.org/wiki/Torsti_Lehtinen

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Käyttäjän mmarttila kuva
Markku Marttila

Kuuntelin tuon ohjelman tänä aamuna. Mieleeni jäi erityisesti hänen lapsuusajan kuvauksensa. Aika riipaisevaa oli se äidin kaipuu Sofianlehdon vastaanottokodissa ja paljon muuta "vavahduttavaa" sisältyy hänen lapsuusajan tarinaansa.

Käyttäjän jormamoll kuva
Jorma Moll

Ihan hyvää kuunneltavaa ohjelma on. Muutamassa kohdassa saattoi olla vähän lapinlisääkin. Olen nuoruuteni elänyt samoilla kulmilla, tutulta tuntui.

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

Itse olen lukenut tuoreeltaan nuo Torsti Lehtisen käännökset/teokset tanskalaisesta filosofista ja teologista Kierkegaardista.

Tämän oppien ja näkemysten vaikutus Lehtisen omaan elämään vaikuttaa merkittävältä. Saatan toki olla väärässäkin sillä arvioni perustuu kaukaa katsoen- metodiin.

Yhden ravintolaillan kymmeniä vuosia sitten olen Kosmoksessa samassa pöydässä istunut. Muistamisen ja muistelemisen arvoinen keskustelija ja persoona.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset