jormamoll

Afrikkalaiset ….

……. määräävät kuinka Suomi äänestää.

He kun käyvät aika ajoin rajoilla kolkuttelemassa kuka tänne saa tulla ja kuka ei.

Näin maassa puolueet repeilevät, edustajat loikkivat puolueesta toiseen, itkevät  kansalaisilta ääniä ja syöttävät meille makkaraa toreilla.

Netti ja lehdistö pelottelevat synkillä tulevaisuudenkuvilla.

Kansa äänestää kynäkäsi vavisten.

Miljoona äänioikeutettua ei uskaltaudu edes vaalihuoneisiin.

Puolustusvoimat pelkää niin paljon, että se ei edes tiedä kenen pitäisi tietää mitä tehdä jos läpi Euroopan kulkee Suomeen oudon näköisiä ihmisiä.

Eivät tiedä kyllä suurlähetystötkään….

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (7 kommenttia)

Käyttäjän OksanenIlona kuva
Ilona Oksanen

Virolla ei noita ongelmia ole,koska se ei ole suomen hallituksen tapaan lähtenyt eu:n käskyvaltaa toteuttamaan samaan tapaan kuin vanhasen aikoina kaikki alkoi mennä päin peetä mm.kun suomalaisist atehtiin maksumiehiä yli tarpeen.Tiedät tämän hyvin.Naton sotilaat siellä kyllä kuvassa näkyy,muttei merkelin kansojen siirto.

Käyttäjän OksanenIlona kuva
Ilona Oksanen

Paitsi tietysti hintojen kolminkertaistuminen eu jälkeen.Yksi raiskaustapaus eu politiikan tuloksena on näkynyt mediassa jonka uhrina oli tosin suomalainen nainen ,jonka raiskasi irakilainen työmies ,joka oli siis työluvalla virossa.Ei enää tämän jälkeen siellä tosin hillu,kuten suomessa taas tapahtuu.Tyyppi otettiin kiinni HETI eikä saksan valtiosta.

Käyttäjän jormamoll kuva
Jorma Moll

Lukija huomaa, että vaihdoit vähän puheenaihetta, vaan eipä sitä US- blogosfäärin säännöstössä ainakaan kielletä.

¨¨¨¨¨
Virosta voidaan löytää monenlaisia piirteitä, hyviä ja huonoja.

Minua miellyttää se, että täällä ei ole ilmavoimia. Näin ollen 25: n itsenäisen vuoden aikana on säästetty miljoonia euroja vaikkapa vähävaraisten tukemiseen.

Muutama, ilmeisesti sotilasliiton kone tässä ujeltaa yli kerran pari kuukaudessa. Eivätpä ne paljoa muuta näytä pelottelevan kuin paikkakunnan laiskoja variksia.

Kunpa täällä käyvät suomalaiset valtio- ym vieraat enemmän kyselisivät paljonko rahaa on säästynyt tällä tavoin.

Käyttäjän OksanenIlona kuva
Ilona Oksanen

Eipä virossa vähävaraisia niinkään tueta,oli sitten ilmavoimia tai ei,joita korvataan sotilasliitto natolla.Ei tosin monenkaan alkuperäisen mieleen.Virossakin on jo tuhansittain ihmisiä eu vastaisessa rintamassa.Venäjän vallan alta eu korruptiovallan j adiktatuurin ikeen alle ei miellytä.Sosiaaliturva on heikko ja nythän lapset pitävät huolen vanhemmistaan,uusi laki.Virolaisten eläkeläisten tulot romahtivat eu myötä .Lapsilisät olemattomat jne.On aivan eri asi ne jotka olette suomesta tulleet ja he suomalaiset jotka ovat tulleet aloille töihin josta maksetaan edes jotakin palkkaa.Köyhyys on lisääntynyt eu myötä.Voin hinta 3 kertaistunut jne.

Eri juttu tosin asuuko syrjäkylässä vaiko tallinassa ja muissa liikekeskuksissa.Ei huumeongelmaiset,narkkarit,prostituutio ,lapsien hyväksikäyttö,viinaongelmat,kerjäläiset jne.ole minnekkään kadonneet vaikka pääkaupungin katuja on siivottu eu kuvan takia.

Käyttäjän jormamoll kuva
Jorma Moll

Kiitos kommentista. Nuo ovat sinun näkemyksiäsi.

Täällä niin kuin Suomessakin on paljon ihmisiä, jotka juovat silloin kun pitäisi syödä. Asumme seudulla jossa asukastiheys on 3 henkeä/km2, Helsingissä se on 3000 km/2. Olen Stadin kundi Siltasaaresta ja asunut ja tehnyt työt siellä 60 vuoden aikana.

¨¨¨¨¨¨
Mutta haluatko sanoa, vaikuttavatko afrikkalaiset siihen miten suomalaiset äänestävät.
Sehän on blogin ydinasia.

Käyttäjän Keijo Lindgren kuva
Keijo Lindgren

Onneksi Venäjä suojaa itärajamme Italialla on toisin.

Käyttäjän jormamoll kuva
Jorma Moll

Niin..... me pelätään että Venäjä vaikuttaa meidän vaaleihin, mutta taitaa käydäkin niin että vaikuttajina ovat Afrikan maat.

No.... mitä voitaisiin tehdä... en tiedä, siihen tarvitaan viisaampia....

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset